Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů DesignSoft

Tyto Zásady ochrany osobních údajů identifikují a popisují způsob, jakým DesignSoft používá a chrání informace, které shromažďujeme o Zákaznících a Uživatelích. Veškeré použití produktů a služeb společnosti DesignSoft, jakož i návštěvy našich webových stránek podléhají těmto zásadám ochrany osobních údajů.

Jaké informace shromažďujeme?

Shromažďujeme informace od vás, když se zaregistrujete na našich stránkách, zadáte objednávku, objednáte si náš newsletter, odpovíte na průzkum nebo vyplníte formulář.

Při objednávce nebo registraci na našich stránkách můžete být vyzváni, abyste zadali: jméno, e-mailovou adresu, poštovní adresu, telefonní číslo nebo informace o kreditní kartě. Můžete však naše stránky navštívit anonymně.

Všechny vaše nahrané a online vytvořené návrhy obvodů ukládáme také do složky „Moje okruhy“ uvnitř webových aplikací TINACloud a EdisonCloud. Tyto návrhy můžete kdykoliv stáhnout a odstranit z našich serverů.

Všechny dodané citlivé / úvěrové informace jsou přenášeny technologií Secure Socket Layer (SSL) a poté zašifrovány do naší databáze poskytovatelů platebních bran, aby byly přístupné pouze těm, kteří mají oprávnění k těmto systémům, a jsou povinni zachovávat důvěrnost informací.

Co používáme vaše informace?

Veškeré informace, které shromažďujeme od vás může být použita v jednom z následujících způsobů:

  • Zpracování transakce
  • Správa soutěže, propagace, průzkumu nebo jiných stránek
  • Chcete-li odeslat pravidelně e-maily

Poznámka: Pokud se kdykoli budete chtít odhlásit z přijímání budoucích e-mailů, jsme obsahovat podrobné pokyny k odhlášení na konci každé e-mailu.

Jak chráníme Vaše osobní údaje?

Při zadávání objednávky nebo při zadávání, odesílání nebo přístupu k vašim osobním údajům provádíme řadu bezpečnostních opatření k zachování bezpečnosti vašich osobních údajů.

Nabízíme použití zabezpečeného serveru. Všechny dodané citlivé / kreditní informace jsou přenášeny technologií Secure Socket Layer (SSL) a pak šifrovány do databáze poskytovatelů Platební brány pouze k tomu, aby byly přístupné těm, kteří mají oprávnění se zvláštními přístupovými právy k těmto systémům, a jsou povinni uchovávat informace důvěrné.

Po transakci nebudou vaše soukromé informace (kreditní karty, čísla sociálního zabezpečení, finanční údaje atd.) Uloženy na našich serverech.

Ovládání vaše osobní informace

Můžete se rozhodnout omezit shromažďování nebo používání osobních údajů následujícím způsobem:

  • Pokud jste s námi předem souhlasili s použitím vašich osobních údajů, můžete svůj názor kdykoli změnit na adrese support@designsoftware.com
  • Všimněte si však také, že pokud nás požádáte o vymazání všech vašich osobních údajů, které máme v souvislosti s vašimi objednávkami, zpracování požadavků technické podpory může být mnohem obtížnější a pomalejší. Ztratíte také možnost získat speciální prodejní nabídky na nové verze.
Užíváme cookies?

Ano (Cookies jsou malé soubory, které web nebo jeho poskytovatel služeb přenáší na pevný disk vašeho počítače prostřednictvím webového prohlížeče (pokud to povolíte), což umožňuje systémům nebo poskytovatelům služeb rozpoznat váš prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace.

Používáme cookies, abychom pochopili a uložili vaše preference pro budoucí návštěvy, sledovali reklamy a kompilovali souhrnná data o návštěvnosti stránek a interakci stránek, abychom mohli v budoucnu nabídnout lepší zkušenosti a nástroje na webu. Můžeme uzavřít smlouvu s poskytovateli služeb třetích stran, abychom nám pomohli lépe porozumět návštěvníkům našich stránek. Tito poskytovatelé služeb nejsou oprávněni používat informace shromážděné v našem zastoupení, s výjimkou pomoci při provádění a zlepšování našeho podnikání.

Líbí se nám sdělit jakékoli informace k jiným stranám?

Nechceme prodávat, obchodovat, nebo jiný moudrý převod třetím stranám vaše osobní údaje. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají v provozu naše webové stránky, vedení našeho podnikání, nebo servis vás, tak dlouho, dokud tyto strany souhlasí, aby tyto informace důvěrné. Také můžeme uvolnit informace, když věříme, že zpráva je "vhodné v souladu s právem, prosazovat naše stránky politiky, nebo chránit naše nebo ostatní práva, majetek, nebo bezpečnost. Nicméně, může neosobní informace návštěvníka být poskytnuty jiným osobám za marketing, reklama, nebo jiné použití.

Dětské Online Privacy Protection Act dodržování

Jsme v souladu s požadavky COPPA (zákon o ochraně osobních údajů o ochraně osobních údajů), nezbieráme žádné informace od nikoho pod věkem 13. Naše webové stránky, produkty a služby jsou zaměřeny na osoby, které jsou starší nebo starší než 13.

Váš souhlas

Používáním našich stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany soukromí.

Změny Zásad ochrany soukromí

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny na této stránce.

Kontaktujte nás

Pokud existují nějaké otázky týkající se této zásady ochrany osobních údajů nás můžete kontaktovat pomocí níže uvedené informace.

DesignSoft, Inc.
19-21 Csillaghegyi Road
H-1037 Budapešť,
MAĎARSKO
info@designsoftware.com
www.designsoftware.com
www.tina.com, www.tinacloud.com