Polityka prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności DesignSoft

Niniejsza Polityka prywatności określa i opisuje sposób, w jaki DesignSoft wykorzystuje i chroni informacje, które gromadzimy na temat klientów i użytkowników. Wszelkie korzystanie z produktów i usług DesignSoft, a także wizyty na naszych stronach internetowych podlegają niniejszej Polityce prywatności.

Jakie informacje zbieramy?

Gromadzimy informacje od Ciebie, gdy rejestrujesz się na naszej stronie, składasz zamówienie, subskrybujesz nasz newsletter, odpowiadasz na ankietę lub wypełniasz formularz.

Przy zamawianiu lub rejestracji na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie: imienia i nazwiska, adresu e-mail, adresu pocztowego, numeru telefonu lub informacji o karcie kredytowej. Możesz jednak odwiedzić naszą stronę anonimowo.

Przechowujemy również wszystkie przesłane przez Ciebie i stworzone online projekty obwodów w folderze „My Circuits” wewnątrz aplikacji internetowych TINACloud i EdisonCloud. Możesz pobrać i usunąć te projekty w dowolnym momencie z naszych serwerów.

Wszystkie dostarczone informacje poufne / kredytowe są przesyłane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL), a następnie szyfrowane w naszej bazie dostawców bram płatniczych tylko po to, aby były dostępne dla osób upoważnionych ze specjalnymi prawami dostępu do takich systemów i są wymagane do zachowania poufności informacji.

Czego używamy Twoje dane?

Wszelkich informacji, które zbieramy od Ciebie może być stosowany w jednej z następujących, sposobów:

  • Aby przetworzyć transakcję
  • Aby zarządzać konkursem, promocją, ankietą lub innymi funkcjami witryny
  • Aby wysyłać wiadomości e-mail okresowe

Uwaga: Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania kolejnych wiadomości, dołączamy szczegółowe instrukcje wypisać na dole każdego maila.

Jak mamy chronić swoje dane?

Wprowadzamy różne środki bezpieczeństwa, aby zachować bezpieczeństwo Twoich danych osobowych podczas składania zamówienia lub wprowadzania, przesyłania lub uzyskiwania dostępu do twoich danych osobowych.

Oferujemy korzystanie z bezpiecznego serwera. Wszystkie dostarczone informacje wrażliwe / kredytowe są przesyłane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL), a następnie szyfrowane w naszej bazie danych dostawców bram płatniczych, aby były dostępne tylko dla osób posiadających specjalne prawa dostępu do takich systemów i są zobowiązane do zachowania poufności tych informacji.

Po transakcji Twoje prywatne informacje (karty kredytowe, numery ubezpieczenia społecznego, finanse itp.) Nie będą przechowywane na naszych serwerach.

Kontrolowanie danych osobowych

Możesz ograniczyć gromadzenie lub wykorzystywanie swoich danych osobowych w następujący sposób:

  • Jeśli wcześniej wyraziłeś zgodę na wykorzystanie Twoich danych osobowych, możesz zmienić zdanie w dowolnym momencie, pisząc na adres support@designsoftware.com
  • Należy jednak pamiętać, że jeśli poprosisz nas o usunięcie wszystkich danych osobowych, które mamy w związku z zamówieniami, przetwarzanie zgłoszeń do pomocy technicznej może być znacznie trudniejsze i wolniejsze. Utracisz również możliwość otrzymywania specjalnych ofert sprzedaży nowych wersji.
Czy używamy plików cookie?

Tak (pliki cookie to małe pliki, które witryna lub jej dostawca usług przekazuje na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli zezwalasz), która umożliwia witrynom lub systemom usługodawców rozpoznanie przeglądarki i przechwycenie i zapamiętanie pewnych informacji.

Używamy plików cookie do zrozumienia i zapisania preferencji w przyszłych odwiedzinach, śledzenia reklam i gromadzenia zbiorczych danych o ruchu w witrynie i interakcjach w witrynie, dzięki czemu możemy oferować lepsze doświadczenia i narzędzia w przyszłości. Możemy zawrzeć umowę z dostawcami usług zewnętrznych, aby pomóc nam lepiej poznać naszych gości. Dostawcy usług nie mogą używać informacji zebranych w naszym imieniu, z wyjątkiem pomagania nam w prowadzeniu i doskonaleniu naszej działalności.

Nie ujawniamy żadnych informacji stronom trzecim?

My nie sprzedajemy, albo inne mądre przekazywanie osobom trzecim Państwa danych osobowych. Nie obejmuje to zaufane strony trzecie, którzy pomagają nam w pracy na naszej stronie internetowej, prowadzenie naszej działalności, lub serwisowania ciebie, tak długo, jak te strony zgadzają się zachować informacje poufne. Również możemy udostępnić informacje, kiedy wierzymy wydanie jest "odpowiednie do wykonania prawa, egzekwowania naszych zasad stronie, lub chronić nasze lub inne prawa, własność lub bezpieczeństwo. Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających mogą być przekazywane innym podmiotom do wprowadzenia do obrotu, reklamy lub innego wykorzystania.

Childrens Online Privacy Protection Act Compliance

Jesteśmy zgodni z wymogami COPPA (ustawy o ochronie danych osobowych dla dzieci w Internecie), nie zbieramy żadnych informacji od nikogo w wieku 13. Nasza strona internetowa, produkty i usługi skierowane są do osób mających co najmniej 13 lat lub starszych.

Zgoda

Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na naszą politykę prywatności.

Zmiany w naszej Polityce prywatności

Jeśli zdecydujemy się na zmianę naszej polityki prywatności, zamieścimy te zmiany na tej stronie.

Kontakt z nami

Jeśli są jakieś pytania dotyczące tej polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami korzystając z informacji poniżej.

DesignSoft, Inc.
19-21 Droga Csillaghegyi
H-1037 Budapest,
WĘGRY
info@designsoftware.com
www.designsoftware.com
www.tina.com, www.tinacloud.com