Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
SIMULATOR RRETH PËR
ANALOG, DIGJITALE DHE RRYMAT E PËRBASHKËTA
dhe PCB DESIGN
Slideshow Tina v12 Slideshow Tina v12
Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
TINA DESIGN SUITE
PROGRAM I PËRDORSHËM & AFFORDABLE FOR
 • Analog, Digital, MCU, RF, Simulimi simbolik
 • Spice, Modele IBIS, HDL dhe S-parametrave
 • VHDL, Verilog, Verilog-A & AMS, SystemC
 • Monte-Carlo, rasti më i keq dhe analiza e stresit
 • Simulimi dhe animacioni interaktiv
 • Instrumente virtuale
 • Dizajn PCB me pamje 3D
Slideshow Tina v12 Slideshow Tina v12
Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
Simulimi i përzier HDL
 • VHDL, Verilog, SystemC
 • VHDL dhe Debugger Verilog
 • Verilog-A dhe Verilog-AMS
 • Spice & HDL në të njëjtin qark
Slideshow Tina Mixed HDL Slideshow Tina Mixed HDL
Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
SMPS Simulimi
 • Analiza e shpejtë multi-core
 • Numri i madh i pajisjeve SMPS
 • DC, AC dhe analiza e përkohshme
 • Fillimi, Hyrja dhe hapja e ngarkesës
Slideshow Tina SMPS Slideshow Tina SMPS
Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
Simulimi i mikrokontrollorit
 • Simulimi MCU në qarqet dixhitale dhe të përziera
 • Hex, ASM, C, programim i fluksit
 • Hex, ASM, C, Debugger e Flowchart
 • PIC, AVR, ARM, ST, XMC, 8051, mbi MCU-të 1400
Slideshow Tina MCU Slideshow Tina MCU
Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
Opsionet fleksibël të licencimit
 • Përdoreni në zyrë dhe në shtëpi
 • Përdorni ndërsa jeni i lëvizshëm
 • Licencimet në vend të edukimit
 • Licencat e site industriale
Slideshow Tina Flexible Licensing Slideshow Tina Flexible Licensing
Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
Dizajn i integruar i PCB-së
 • Sistem plotësisht të integruar të projektimit
 • Autoplacement & autorouting
 • Gerber dhe output G-code
 • Shtrirja fleksibile e PCB-së, Shtojcë
Slideshow Tina PCB Slideshow Tina PCB
Shkarko Pa pagesë DEMO Blini versionin FULL
+ merrni qasje FALAS TINACloud
TINACloud Interface
 • Ngarko hartat tuaja në TINACLOUD
 • Drejtoni kudo në çdo platformë
 • Shkarko projektet nga TINACloud në PC
Slideshow TinaCloud Slideshow TinaCloud
||

Simulatori i qarqeve për qarqet analoge, dixhitale dhe të përziera dhe dizajn PCB

Simulimi i qarqeve në linjë me TINA

TINA Design Suite është një simulator i fuqishëm por i disponueshëm i PCB dhe dizajn i PCB për analizimin, dizajnimin dhe testimin në kohë reale të qarqeve analoge, dixhitale, IBIS, HDL, MCU dhe të përziera elektronike dhe formatet e tyre të PCB. Gjithashtu mund të analizoni SMPS, RF, komunikimin dhe... qarqet optoelektronike; gjenerojnë dhe debugojnë kodin MCU duke përdorur mjetin e integruar të rrjedhës së diagramit; dhe testimin e aplikacioneve të mikrokontrollorit në një mjedis qarkor të përzier. Ju mund të analizoni qarkun tuaj nëpërmjet mënyrave më të ndryshme të analizës 20 ose me instrumente virtuale 10 të teknologjisë së lartë. Paraqisni rezultatet tuaja në dritaret e sofistikuara të TINA-s, në instrumente virtuale, ose në modalitetin e drejtpërdrejtë interaktiv ku mund të modifikoni qarkun tuaj gjatë operimit, zhvillimit, funksionimit, debugimit dhe testimit të aplikacioneve HDL & MCU. Inxhinierët elektrikë do të gjejnë TINA një mjet të lehtë për t'u përdorur, me performancë të lartë, ndërsa edukatorët do të mirëpresin tiparet e saj unike për mjedisin e trajnimit. Kliko këtu për të shkarkuar demo falas për vlerësim

Simulimi i Circuit Online me TINACloud

Me simulatorin e qarkut TINACloud, në shtesë të versioneve të installabilit, tani mund të modifikoni dhe të zhvilloni skemat tuaja skematike dhe planet e tyre të PCB në internet në PC, Mac, klientë të hollë, tableta, telefona të mençur, televizorë të zgjuar dhe e-libër lexuesit pa ndonjë instalim. Ti mundesh... përdorni TINACloud në zyrë, në klasë, në shtëpi dhe gjatë udhëtimit, kudo në botë që ka qasje në internet. Për kohë të kufizuar ne jemi duke ofruar një pako FALAS të TINACloud me të gjitha licencat e reja të TINA.
Mësoni më shumë rreth TINACloud në www.tina.com/tinacloud

Zhvillimi i modelit

Si një kompani softuerike me eksperiencë të gjerë në simulimin e qarkut dhe si një kompani që licencon softuer qark simulator për kompanitë më të mëdha gjysmëpërçuese në botë, DesignSoft ka një pasqyrë unike si dhe përvojë në zhvillimin e modeleve të pajisjes. Aftësia jonë e softuerit dhe modelimit... mbështetje SPICE, VHDL, Verilog, Verilog-AMS, modelet SystemC dhe modelet e qarkut të përzier të qarqeve bashkëkohore të integruara. Ne krijojmë modele të përputhshme të sintaksës për TINA, fSpice, SIMetrix, LTSpice dhe simulatorë të tjerë. Pajisjet përfshijnë OPamps, gjysmëpërçues diskrete (dioda, MOSFET, IGBTS etj.) SMPS IC, drejtuesit LED, konvertuesit AD dhe DA, Mikrokontrolluesit (ARM, PIC, AVR, XMC etj.) Dhe më shumë. Si zhvilluesi i TINA, një nga simulatorët më të shpejtë në treg, ne kemi një kuptim të thellë të algoritmeve të simulimit që na lejojnë të përparojmë modele të sakta dhe me kohë të efektshme të pajisjes. Nëse keni nevojë për shërbime të zhvillimit të modelit, ju lutemi na kontaktoni.

Spice Simulim

TINA është një nga konvergjencat më të fuqishme dhe më të mirë Spice simulator në treg. Ajo përfshin të dy Berkely Spice dhe XSpice i bazuar Spice motorë, mbështet më së shumti Spice dialekte me përpunim paralel dhe modele të para-kompiluara. Përveç të mëdha Spice komponentët e bibliotekave... në TINA, ju mund të krijoni komponente të reja TINA nga ndonjë Spice subcircuit, qoftë i krijuar vetë, i shkarkuar nga interneti, i marrë nga CD-ja e një prodhuesi ose nga pjesë të skemave të kthyer në nënkryqe. TINA përfaqëson automatikisht këto nënkryqe si një bllok drejtkëndësh, por ju mund të krijoni çdo formë që dëshironi me skedarin skematik të TINA-s. Gjithashtu mund të përdorni programin e nxjerrjes së parametrave të TINA për të llogaritur parametrat e modelit nga katalogu ose të dhënat e matjes dhe pastaj të shtoni pajisjet e reja në katalog.

ADC & DAC Simulimi

TINA përfshin modele për konvertuesit moderne DAC dhe ADC (SAR dhe Sigma-Delta) të prodhimeve kryesore (Analog Devices, Maxim Integrated dhe Texas Instruments) me ndërfaqe paralele dhe SPI. Tani ju mund të shtoni modele IBIS për të analizuar integritetin e sinjalit. Vini re modelimin e ADC dhe DAC të lartë... kompleksiteti është një tipar unik i TINA-s, pasi shumë pak softuerë në treg mund të simulojnë DAC-të e plota dhe ADC-të fare.

VHDL, Verilog, Mbështetje SystemC

TINA perfshin te gjithe analoge, dixhitale dhe te perziera te perbashket Hardware Description: VHDL, Verilog, Verilog-A, Verilog AMS dhe SysteC per te verifikuar dizenjot ne mjedise analog analog dixhitale dhe sinjal te perzier. Qarqet tuaja mund të përmbajnë blloqe HDL të redaktueshme nga bibliotekat e TINA... dhe Xilinx ose komponentë të tjerë HDL të krijuara nga vetja ose të shkarkuara nga interneti. TINA përpilon HDL në kodin e makinës shumë efikase ose ju mund të përdorni komponentë të para-kompiluar SystemC për optimizim të shpejtësisë. Ju mund të kombinoni lirisht HDL dhe Spice makro dhe komponentët skematikë të TINA. Gjithashtu mund të redaktoni burimin HDL të çdo komponenti HDL pastaj simuloni dhe shihni rezultatin në çast. Me debugger të ndërtuar në HDL ju mund të ekzekutoni kodin HDL hap pas hapi, të shtoni pikëza, pikëpamje, informacion të ndryshueshëm të ekranit dhe më shumë. Përveç bibliotekave të komponentëve të mëdhenj në TINA, ju mund të krijoni komponentë të rinj TINA nga subcircuits HDL.

Simulimi i Mikrokontrolluesit (MCU)

TINA gjithashtu përfshin një gamë të gjerë të mikrokontrolluesve (PIC, AVR, 8051, HCS, ARM, ST, Arduino, XMC), më shumë se pjesët 1400, të cilat ju mund të provoni, debugoni dhe drejtojni interaktive në mjedisin e qarkut të përzier duke përdorur simulimin e qarkut. Ndërtuar në montues MCU ju lejon të modifikoni kodin tuaj assembler dhe shihni... rezultati menjëherë. Ju gjithashtu mund të programoni dhe debugoni MCU me mjetin e integruar të rrjedhës ose në C, duke përdorur përpilues të jashtëm C dhe gjeneratorë të tjerë të kodeve, duke përfshirë Microchip XC8, MATRIX FLOWCODE, DAVE të Infineon për XMC & Arduino.

Dizajn qark me optimizim

Përdorimi i instrumentit të inkorporuar të TINA-s mund të përcaktohet automatikisht parametrat e qarkut të panjohur, në mënyrë që rrjeti të mund të prodhojë vlera të prodhimit të paracaktuara, minimale ose maksimale. Optimizimi është i dobishëm jo vetëm në hartimin e elektronikës, por edhe në mësimdhënie, në... ndërtoni shembuj dhe probleme. Shtë një mjet shumë i mirë për të rafinuar rezultatet e dhëna nga një procedurë e projektimit ose për të akorduar qarqet që punojnë tashmë. Mund të zgjedhësh gjithashtu qarkun tënd me Veglën e Dizajnit të TINA-s të punuar me Ekuacionet e Dizajnit të cilat mund t’i shtosh në çdo qark.

Dizajn i integruar i PCB-së

TINA gjithashtu përfshin një softuer të fuqishëm projektues PCB. Moduli i plotë i TINA ka të gjitha tiparet që ju nevojitet për dizajn të avancuar të PCB-ve, duke përfshirë PCB me shumë nivele me shtresa të ndara të fuqisë së ndarjes, autoplacement të fuqishëm dhe autorouting, rip-up dhe reroute, manual dhe "follow-me"... vendosja e gjurmës, DRC, shënimet përpara dhe mbrapa, ndërprerja e pin dhe portës, zonat e ruajtjes dhe ruajtjes, derdhja e bakrit, relievimi termik, ndriçimi, pamja 3D e dizajnit tuaj të PCB nga çdo kënd, prodhimi i file Gerber dhe shumë më tepër. Ju gjithashtu mund të importojë modelet 3D Enclosure në formatet standarde të industrisë, vizualizoni së bashku me dizajnin tuaj të PCB dhe printoni në 3D.

Matjet e simuluara dhe reale në Virtual Instruments

Përveç veglave të analizës klasike, TINA përfshin një gamë të gjerë të instrumenteve virtuale: Oscilloscope, Function Generator, Multimeter, Signal Analyzer / Bode Plotter, Analyzer Rrjeti, Analizues Spektri, Analizues Logjik, Gjenerator Dixhital i Sinjalit, Regjistrues XY, Efikasitet, Mesatar... vlera dhe frekuenca. Ju mund t'i përdorni këto instrumente virtuale për të bërë matje të simuluara në qarkun tuaj në TINA ose, nëse hardueri suplementar është i lidhur me kompjuterin tuaj, kthejeni laptopin ose kompjuterin tuaj në një test të fuqishëm në kohë reale dhe instrument matës dhe bëni matje në qarqet reale.

LabXplorer & TINALab II multifunksionale Instrumente PC

TINA është shumë më tepër se një simulator qark me instrumente virtuale. Përdorimi i instrumenteve kompjuterike me shpejtësi të lartë LabXplorer & TINALab II mund ta ktheni kompjuterin tuaj laptop ose kompjuter në një test të fuqishëm, shumëfunksional dhe instrument matës. Cilado instrument që ju nevojitet multimetër,... osciloskop, analizues spektri, analizues logjikash, gjenerator i valëve arbitrar, ose gjenerator dixhital i sinjaleve është në majë të gishtave tuaj me një klik të miut. Përveç kësaj, TINALab II mund të përdoret me TINA për krahasimin e rezultateve të simulimit dhe matjes si një mjet unik për zhvillimin e qarkut, zgjidhjen e problemeve dhe studimin e elektronikës analoge dhe digjitale.

Mjetet edukative

TINA gjithashtu përfshin mjete unike për testimin e njohurive të studentëve, monitorimin e progresit dhe prezantimin e teknikave të zgjidhjes së problemeve duke përdorur aftësitë e tij arsimore Kursi falas DC / AC është gjithashtu pjesë e TINA dhe TINACloud. Këtu mund të mësoni Teorinë Themelore të Qarkut duke përfshirë tema të tilla të rëndësishme si psh Teorema e mbivendosjes, Ligjet e Kirchhoff edhe me shume. Me pajisje opsionale TINA mund të përdoret për të provuar qarqet e vërteta për krahasim me rezultatet e marra nga simulimi.... Me Live 3D breadboard mjet që mund të ndërtoni automatikisht një imazh 3D të një jete të një shitësi breadboard. Kur drejtoni TINA në modalitet interaktiv, përbërës si çelsat, LED, instrumentet, etj bëhen "live" dhe do të punojnë në virtuale breadboard ashtu si në realitet. Ju mund ta përdorni këtë aftësi të TINA për të përgatitur dhe dokumentuar eksperimente laboratorike. Ju gjithashtu mund të përdorni Redaktorin e Flowchart dhe Debugger për të gjeneruar dhe korrigjuar kodin MCU, duke mësuar dhe mësuar programimin e mikrokontrolluesit.

ÇFARË KLIENTËT TONË THOTË PËR SOFTUERIN TONË

Ne filluam me sukses Designer Infineon të mundësuar nga TINACloud si një mjet prototiping online që mbështet klientët tanë në zgjedhjen e produktit të duhur për një aplikim të përcaktuar në një kohë shumë të shkurtër. TINACloud është i lehtë për t’u përdorur, funksionon pa instalim në çdo shfletues WEB jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe i shpejtë. Ajo shërben për një portofol të gjerë të aplikimeve të Infineon duke filluar nga fuqia deri tek sinjalet e përziera dhe modelet RF.


Norbert Imlig
Menaxheri i Marketingut Online, Infineon Technologies AG

Tina v12 çfarë thonë klientët tanë

TINA SPICE është një imitues i shkëlqyer qark. Ajo konvergon shpejt dhe ka një ndërfaqe grafike intuitive. Inxhinierët e rinj kanë një kurbë mësimi shumë të shkurtër kur përdorin këtë mjet të fuqishëm.


Arthur Kay
Texas Instruments, Menaxheri i Aplikacioneve Lineare
Performancë e lartë lineare

Tina v12 çfarë thonë klientët tanë

Unë kam përdorur shumë "flavors" të ndryshme të Spice gjatë viteve të kaluara 25. Gjatë disa viteve të fundit, përdorimi im i spice ka qenë e rrallë. Duhet të ktheheni përsëri dhe të rifilloni / kujtoni se si të përdorni më së shumti spice mjetet janë një punë e përditshme. Megjithatë, Tina është aq intuitive sa nuk kërkon praktikisht asnjë kohë për të vazhduar përsëri. Në përvojën time, është, larg, mjeti më intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur në treg. Shtë ideal për përdoruesit fillestar ose të rastit DHE ka të gjitha aftësitë që një përdorues i energjisë do të duhej.


Mark Fortunato
MTS kryesor i Lartë, Komunikimet dhe
Automotive Solutions Group, Maxim Integrated

Tina v12 çfarë thonë klientët tanë

Kam përdorur shumë simulatorë, por asnjë nuk është aq i lehtë për t’u përdorur ose aq i shpejtë sa TINA. Mbështetja shumë-thelbësore e TINA dhe algoritmet e zgjeruara të konvergjencës bëjnë që simulimi të bëhet i shpejtë. Unë kam modeluar CM, VM, konvertues adaptues në kohë të pothuajse çdo topologjie - rezonant, PWM dhe quasi-rezonant dhe simulime të plota në sekonda që më parë morën minuta! Mënyra interaktive e TINA, analiza simbolike, interpretuesi, magjistarët dhe mjetet e projektimit e bëjnë TINA edhe më të fuqishëm! Importi PSpice modele seamlessly!


John Rice
Inxhinier i aplikacioneve të energjisë në Texas Instruments

Tina v12 çfarë thonë klientët tanë

Unë kam mësuar elektronikë analoge në nivelin universitar, duke përdorur shumë të ndryshme Spice pjesët e përparme - pasi ishte një dec shportë letrash ’. Gjatë dekadës së fundit apo më shumë, TINA ka qenë mjeti im i preferuar i kapjes dhe analizës së qarkut për mësimin elektrik, punën e projektit dhe disa aplikime profesionale. TINA është intuitive për t'u përdorur, mbështetëse në procesin e korrigjimit të gabimeve dhe prodhon rezultate shumë shpejt. TINA ka mjete të fuqishme analize që ndihmojnë në të kuptuarit e funksionimit të qarkut. Ajo gjithashtu ka një rrugë shumë të drejtpërdrejtë për realizimin e qarkut. Studentët tanë adoptojnë TINA si një mjet të gjithanshëm në vitin e tyre të parë të dizajnit elektronik dhe e zbatojnë atë gjatë gjithë kursit të tyre të diplomës. Përfaqëson një vlerë shumë të mirë.


Dr. T. David Binnie
Shefi i Kërkimeve Inxhinierike
Shkolla e Inxhinierisë dhe Mjedisit të Ndërtuar

Tina v12 çfarë thonë klientët tanë
MIREA - Universiteti Teknologjik Ruse

Kam mësuar inxhinieri elektrike, elektronikë dhe Dizajn të Ndihmuar me Kompjuterë (EDA) për më shumë se vite 40 në Universitetin Teknologjik të Moskës (MIREA). Në klasat e mia kam përdorur shumë programe për modelimin e qarqeve elektronike - nga Elektronikë Workbench në OrCAD dhe SystemC. Jam i sigurt se për mësimin e inxhinierisë elektrike dhe elektronikës TINA është softueri më i mirë në dispozicion. TINA ka një ndërfaqe grafike shumë miqësore të përdoruesit, me cilësime të thjeshta dhe vendosjen e simulimeve. Të gjitha informacionet rreth qarkut janë bashkangjitur në një skedar të vetëm, simulimet kryhen shumë shpejt dhe me saktësi, me rezultate të shfaqura, kështu që procesi zotërohet lehtësisht nga studentët.


Alekhin Vladimir Alexandrovich
Doktor i Shkencave Teknike, Profesor
Universiteti Teknologjik i Moskës (MIREA)

Tina v12 çfarë thonë klientët tanë

Ne përdorim programin TINACloud në klasa për kurset tona të korrespodencës. Shtë i lehtë për t’u përdorur, funksionon në të gjitha platformat dhe u siguron studentëve tanë qasje të lehtë në çdo kohë dhe kudo. Duke përdorur studentët TINACloud janë në gjendje të krahasojnë rezultatet e simulimit të qarkut me matjet praktike të bëra në laborator. Kjo e bën mësimin dhe mësimin në distancë shumë më efektive për universitetin tonë.


Franciska Hegyesi
Zyra për mësimdhënie dhe mësimdhënie dixhitale, drejtor i zyrës
Universiteti Óbuda, Budapest

Tina v12 çfarë thonë klientët tanë
||

Partnerët tanë

E disponueshme si në linjën ashtu edhe në internet
Popullore si në Industri dhe në Arsim
Mbulon Elektroniken e Tere

Blej TINA + FREE TINACloud Access