Rreth Nesh

Rreth Nesh

DesignSoft u themelua në 1992. Misioni ynë është të zhvillojmë inxhinierinë dhe programet arsimore të teknologjisë së lartë duke përfshirë elektronikë, fizikë, dizajn arkitekturor, multimedia dhe grafikë 3D.

Sot produktet e DesignSoft janë të njohura në më shumë se vendet 60 dhe janë në dispozicion në më shumë se gjuhët 25 duke përfshirë anglisht, gjermanisht, frëngjisht, portugalisht, spanjisht, rusisht, italisht, të thjeshtuar dhe tradicional kinez, japonisht, koreanisht, arabisht, Rumune, greke, finlandeze, hungareze, polake, norvegjeze, holandeze dhe më shumë.

Kompania është e vendosur në Budapest, Hungari. Në mbarë botën, kompania përfaqësohet nga Distributorët në më shumë se vendet 60 dhe përdoruesit e vendeve të 200.

Të dhënat e kontaktit:

Shitjet dhe Mbështetja:

Për të porositur ndonjë nga produktet tona klikoni këtu


Mbështetje teknike:

Për të gjitha pyetjet në lidhje me shitjet ose për mbështetje teknike klikoni këtu

Menaxhimi:

Dr. Mihály Koltai
drejtor menaxhues

Tibor Horvath
menaxher i operacioneve

Adresa e postës:

DesignSoft, Inc.
19-21 Rruga Csillaghegyi
H-1037 Budapest,
HUNGARI