TINA Circuits në Web

TINA Circuits në Web

Jump to TINA Main Page & General Information 

Qarqet interesante të përzgjedhjes sonë

Në simulatorin e qarkut TINA ju mund të hapni këto qarqe drejtpërdrejt, duke përdorur shfletuesin e integruar të internetit të TINA.

Ju gjithashtu mund të hapur dhe drejtuar këto qarqe me TINACloud, direkt nga rrjeti, duke klikuar ndonjë (Run now!) Më poshtë.