Simulimi i Circuit Digital Online duke përdorur TINACloud

Jump to TINA Main Page & General Information 

Simulimi i Circuit Digital në TINACloud është shumë i ngjashëm me versionin offline të TINA të përshkruar këtu https://www.tina.com/digital-simulation/ por TINACloud ju mund të kandidoni në një shfletues pa ndonjë instalim dhe kudo dhe në ndonjë platformë.

Klikoni foto për të drejtuar këtë qark në internet me TINACloud (Zgjidh Analiza / Digital ...)