EDISON 5

MULTIMEDIA LAB PËR EKSPOZIMIN E ELECTRONICS & ELECTRICITY

Edison, imazh 1

Edison version 5 është një mjedis unik i ri për të mësuar për energjinë dhe elektronikën.

Mësuesit dhe studentët mund të përdorin ekrane multimediale, instrumente virtuale, tinguj dhe animacione për të krijuar, testuar dhe në mënyrë të sigurtë qarqet e riparimit.

Real-time grafika 3D dhe komponentët e gjallë 3D do të robërojne studentët kur krijojnë qarqe në botën reale 3D.

Edison gjithashtu vjen me eksperimente dhe probleme me 100 që mësuesit dhe nxënësit mund t'i përdorin menjëherë.

Edison 5, imazhi 2

Zgjidhni bateri, resistors, diodë, LED, tranzistorë, porta logjike, rrokullisje, madje edhe mikrokontrollorë dhe qarqe të integruara të cilat gjenden lehtësisht në raftet e laboratorit tuaj multimedial.

Drag ato mbi "breadboard" tuaj dhe tela ato së bashku me miun tuaj.

Qarku juaj fillon të punojë menjëherë kështu që ju mund të provoni dhe të troubleshoot atë me instrumente virtuale.

Përveç kësaj, Edison automatikisht përgatit një skemë skematike standarde dhe e tregon atë në të njëjtën kohë.

Edison 5, MCU

Sapo të njiheni me diagramet skematike, mund të përdorni redaktorin skematik të Edison dhe analizatorin e qarkut, në përputhje me programin më të avancuar të analizës së qarkut TINA.

Edison ofron një dritare të gjendjes së analizës së artit krahas instrumenteve të tij virtuale.

Duke përdorur dritaren e rezultateve, mund të paraqisni analizat e qarkut me kontroll të plotë mbi akset, stilin e linjës, ngjyrën dhe fontet.

Mund të printoni edhe këto skema direkt nga Edison ose të preni dhe ngjisni ato në procesorin tuaj të preferuar të fjalës.

Edison 5, Divizioni i Voltage

Një nga tiparet më intriguese dhe novatore të Edison-it të ri është se nuk mund të llogarisë vetëm tensione dhe rryma, por gjithashtu, për qarqet lineare, tregojnë se si këto rezultate rrjedhin ose përshkruhen matematikisht.

Për shembull, mund të mësosh se si të përdorësh ligjin e Ohmit, se si prodhimi i një filtri ndryshon me frekuencë dhe si tensionet e kondensatorit të ngarkimit ndryshojnë në funksion të kohës.

Listën e çmimeve dhe formularin e Renditjes. Kliko këtu për të porositur on-line