Ngjarje

Ngjarje

Na kap në një shfaqje tregtare!


Mirë se vini në GESS Dubai 2019

26 - 28 SHKURT 2019, DHURAT SHPËRBLIMET DUBAI SHEIKH SAEED, QENDRA E TREGTISË BOTËRORE DUBAI, Emiratet e Bashkuara Arabe
Vizitoni DesignSoft në Stand B10 + 20 (ATLAB)
Ngritja e qëndrimit tonë në GESS Dubai

Ngritja e qëndrimit tonë në GESS Dubai
dhe darkë jo alkoolike më pas

dhe darkë jo alkoolike më pas

Snapshot nga GESS Dubai

Snapshot nga GESS Dubai

Snapshot nga GESS Dubai

BETT 2019 në ExCeL London


Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë, 23-26 Janar 2019 në ExCeL Londër, Mbretëria e Bashkuar Stand: A153
Vizitoni DesignSoft në Stand A153
Ekspozita Qendra Excel

Ekspozita Qendra Excel

Takimi i Biznesit

Takimi i Biznesit
Vizitorët në Qëndrimin DesignSoft

Vizitorët në Qëndrimin DesignSoft

Pamje Bird's-eye e Qendrës Ekspozita Excel nga Cable Car Emiratet

Duke u kthyer nga BETT 2019 me Cable Car të Emirateve

DesignSoft në Electronica 2018, Mynih


DesignSoft në Electronica 2018, Mynih, Gjermani, Nëntor 13-16, 2018. Electronica është panairi kryesor tregtar i botës dhe konferenca për elektronikë.
Vizito teknologjinë Infineon në sallën C3: Stand 502 prezanton Infineon Designer (motori i parë online i prototyping në botë që kombinon simulimin analog dhe digjital) të mbështetur nga produkti ynë: TINACloud.

Worlddidac Bern 2018


Ekspozita Ndërkombëtare për Arsim, Trajnim, Teknologji dhe Furnizim BERNEXPO Mingerstrasse 6, 3014 Bern, Zvicër Salla 2.2 / F11 7-9 Nëntor 2018

GESS Dubai 2018


Furnizime dhe zgjidhje edukative globale Sheikh Saeed Halls, Dubai World Trade Center Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe 27 Shkurt - 1 Mars 2018 Stand B10 (ATLAB)

BETT 2018

EXCEL Londër, Mbretërinë e Bashkuar

Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar 24-27, Janar 2018, EXCEL Londër, Mbretëria e Bashkuar Stand: B61
Bett 2018, Londër

Vizitoni DesignSoft në Stand B61
24-27, Janar 2018, EXCEL Londër, Mbretërinë e Bashkuar

Worlddidac Shteti: Rusi 2017

Ekspozita Ndërkombëtare e Teknologjive për Edukim dhe Formim Profesional 1-3 Nëntor Crocus Expo, Moskë qëndrojnë: A4

Ekspozita Ndërkombëtare e Teknologjive për Edukim dhe Formim Profesional 1-3 Nëntor Crocus Expo, Moskë qëndrojnë: A4

Worlddidac Astana 2017


Ekspozita Ndërkombëtare e Teknologjive për Edukim dhe Formim Profesional 4-6 Prill Astana, Qendra Ekspozuese "Korme" Kazakistan Stand: A3

GESS Dubai 2017

Global Furnizime Arsimore & Zgjidhje Dubai World Trade Centre Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe 14-16 Mars 2017 Stand X10 (ATLAB)

Global Furnizime Arsimore & Zgjidhje Dubai World Trade Centre Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe 14-16 Mars 2017 Stand X10 (ATLAB)

BETT 2017


Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar 25-28, Janar 2017, EXCEL London, Mbretëria e Bashkuar Stand: TB41

Ditët Botërore të Edukimit me Worlddidac 2016

Ekspozita Ndërkombëtare për Arsim, Trajnim, Teknologji dhe Furnizim BERNEXPO Mingerstrasse 6, 3014 Bern, Zvicër Salla 3.0 / E10 8-10 Nëntor 2016

GESS Dubai 2016

Global Furnizime Arsimore & Zgjidhje Dubai World Trade Centre Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe 1-3 Mars 2016 Stand E10 (ATLAB)

BETT 2016

Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar 20-23, Janar 2016, EXCEL London, Mbretëria e Bashkuar Stand: TB100

Worlddidac Astana 2015

Ekspozita Ndërkombëtare e Teknologjive për Edukim dhe Formim Profesional 9-11 Prill, Astana, Qendra e Ekspozitave "Korme" Kazakistan Stand: D47

GESS Dubai 2015

Global Furnizime Arsimore & Zgjidhje Dubai World Trade Center Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe 24-26 Shkurt 2015 Stand V10 (ATLAB)

BETT 2015

Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar JAN 21 - JAN 24, 2015 EXCEL LONDON Stand: C570

WORLDDIDAC Basel 2014


Panairi Global i Burimeve Arsimore Messe Basel Messeplatz 1, 4058 Basel, Zvicër Salla: 1.1 Stand: E200 Tetor 29 - 31, 2014

Jemi të lumtur të njoftojmë se produkti ynë TINACloud është nderuar me Çmimin Worlddidac 2014

https://worlddidac.org/wp-content/uploads/2017/05/Award-Winners-Brochure-2014.pdf

GESS Dubai 2014

Qëndrueshmëria dhe Zgjidhja e Gjirit Arsimor Dubai Qendra Tregtare Botërore Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe Mars 4 - 6, 2014 në stacionin ATLAB

BETT 2014

Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar JAN 22 - JAN 25, 2014 EXCEL LONDON Stand: B3

ACTE's CareerTech VIZIONI 2013

Las Vegas, Nevada, SHBA Dhjetor 5-7, 2013 Booth # 225

2013 Shoqëria Amerikane për Edukimin Inxhinierik (ASEE)

Konferenca dhe Ekspozita Vjetore Gjeorgjia Qendra e Kongresit Botëror (GWCC) Atlanta, Gjeorgji, SHBA Qershor 23 - 25, 2013 Booth # 509

WORLDDIDAC Astana 2013

Ekspozita ndërkombëtare e teknologjive për arsim dhe trajnim profesional Astana Kazakistan 9 - 11 Prill Kompleksi Ekspozues 2013 "Korme" Stand: H65

GESS Dubai 2013

Qëndrueshmëria për Furnizime dhe Zgjidhje të Gjirit Dubai World Trade Center Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe Mars 5 - 7, Stand 2013: Q10 at ATLAB

BETT 2013

Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar JAN 30 - FEB 2, 2013 EXCEL LONDON Stand D2

WORLDDIDAC Basel 2012

Panairi Global i Burimeve Arsimore Messe Basel Messeplatz 1, 4058 Basel, Zvicër Salla / Stand: 5.0 / F18 Tetor 24 - 26

2012 Shoqëria Amerikane për Edukimin Inxhinierik (ASEE)

Konferenca vjetore dhe Ekspozita Qendra e Konventës Henry B. Gonzalez, San Antonio, Teksas 200 E. Tregu Shën San Antonio, 78205 Kabina e SHBA 228 Qershor 10 - 13, 2012

Konferenca dhe Ekspozita Ndërkombëtare për Edukimin e Gjirit 2012

Londër Hilton Metropole Hotel 225 Edgware Road, Londër W2 1JU, KK Booth # 31 e hënë 28 dhe e martë 29 Maj 2012

BETT 2012

BETT 2012 Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar 11 në 14 Janar 2012 Booth #P61, Galeria Niveli, Qendra Ekspozita Olympia

http://www.bettshow.com/bett/website/Show_Exhdetails1.aspx?exhid=exhiReg365&id=det

All-Russian Forum, Pajisje edukimi 2011


Moska, Rusia Qendra Ekspozuese All-Russian, Pavioni 57, kabina F3 Tetor 25-28, 2011

HunDidac 2011

Budapest, Hungari Millenáris B shtator Shtator 30-Tetor 1, 2011

ASEE 2011

Konferenca dhe Ekspozita Vjetore e ASEE Vancouver, BC, Kanada Qershor 27 - 28, 2011 Vancouver, BC, Kanadë Booth #225

GESS Dubai 2011

Gulf Arsimore Furnizime & Zgjidhje Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe Maj 3 - 5, 2011 Booth # F30

BETT 2011

Ngjarja më e madhe e teknologjisë së arsimit në botë Londër, Mbretëria e Bashkuar 12 në 15 Janar 2011 Booth # N3, Galeria Niveli, Qendra Ekspozita Olympia

WORLDDIDAC Basel 2010

Vend takimi ndërkombëtar i tregut të arsimit Basel, Zvicër 27 në 29 Tetor 2010 Hall 1, Stand B13, Messe Basel

ASEE 2010

Konferenca dhe ekspozita vjetore e ASEE Louisville, Kentucky, SHBA Qendra Ndërkombëtare e Konventës Kentucky Qershor 21 - 22, 2010 Booth #616

GESS Dubai 2010

Gulf Arsimore Furnizime & Zgjidhje Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe Shkurt 23 - 25, 2010 Booth # F30

ASEE Austin 2009

Konferenca dhe Ekspozita Vjetore e ASEE Qendra e Konventës Austin, Qershor 14 - 17, 2009 Booth #612

GESS Dubai 2009

Gulf Arsimore Furnizime & Zgjidhje Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe Mars 10 - 12, 2009 Booth #260

ASEE Konferenca dhe Ekspozita Vjetore 2008

Konferenca dhe Ekspozita Vjetore Pittsburgh, PA Qershor 22-25, 2008

Konventa ACTE dhe Karriera Tech Expo 2007

Lidhja e Edukimit dhe Karrierës Qendra e Konventës në Las Vegas, NV Dhjetor 13-15, 2007

ASEE Konferenca dhe Ekspozita Vjetore 2007

Eksplorimi i Ardhmërisë së Edukimit Teknik Honolulu, Hawaii Qershor 24-27, 2007 Booth #400

Ceremonia e Çmimit Worlddidac 2006