Prezantimi i rezultateve të simulimit

Prezantimi i rezultateve të simulimit

Jump to TINA Main Page & General Information 

Diagram Editor

Me TINA ju mund të bëni stand-out prezantime të komploteve Bode, diagramet Nyquist, përgjigjet e përkohshme, format valë dixhitale dhe të dhëna të tjera duke përdorur peshore lineare ose logaritmike.

Personalizoni prezantimet lehtësisht duke përdorur mjetet e avancuara të vizatimit të TINA-ju mund të printoni parcelat tuaja direkt nga TINA, prerë dhe ngjitur ato në paketën tuaj të preferuar të përpunimit të tekstit, ose t'i eksportoheni në formatet standarde popullore. Përshtatja përfshin kontroll të plotë mbi tekstet, boshtet dhe stilin e komplotit; p.sh., vendosja e gjerësisë dhe ngjyrës së vijës, fontet në të gjitha madhësitë dhe ngjyrat, dhe shkallëzimi automatik ose manual për secilin aks.