Furnizime me energji switch-mode

SPICE Simulime dhe dizenjime praktike

Furnizime me energji switch-mode

SPICE Simulime dhe dizenjime praktike

TINA Templates, Shembuj dhe Bibliotekat në libër

Furnizimet e rrymës me rrymë: SPICE Simulime dhe dizenjime praktike

Nga Christophe Basso,
McGraw-Hill Professional, 2008

Shtojini mostrat, shembujt dhe bibliotekat më të fundit tek TINA nga libri kryesor i tregut të Christophe Basso "Switch Mode Power Supplies: SPICE Simulimet dhe Dizajnet praktike "(McGraw-Hill, 2008) plus shabllone të tjera të përdorimit të gatshëm për përdorim të përsosur, të përsosur për të dy rishtarët dhe projektuesit me përvojë në modalitetin e kalimit të energjisë. Këto shabllone nuk përfshijnë vetëm konvertuesit e fluturimit, përpara dhe të korrigjimit të faktorit të fuqisë, por gjithashtu modelet popullore të anëtarëve të UC384X të zbatuara në shembujt e dokumentuar. Me këto shabllona dhe librin, do të mësoni se si të dizajnoni një furnizim me energji elektrike, ta stabilizoni atë nëpërmjet shembujve të modeleve mesatare dhe të verifikoni se konverter vepron si duhet një qasje simulimi ciklike sipas ciklit.

Shënim: Ky produkt nuk përfshin librin.

Furnizimet e rrymës me rrymë: SPICE Simulime dhe dizajne praktike Nga Christophe Basso, McGraw-Hill Professional, 2008

Furnizimet e rrymës me rrymë: SPICE Simulime dhe dizenjime praktike
Nga Christophe Basso,
McGraw-Hill Professional, 2008
Rreth librit:

Furnizimet e rrymës me rrymë: SPICE Simulimet dhe Dizajnet Praktike është një burim gjithëpërfshirës për përdorimin SPICE si një shok projektimi i konvertimit të fuqisë. Ky libër unikalizon analizën dhe realitetin e tregut për të mësuar zhvillimin dhe marketingun e konvertuesve të kalimit të gjendjes së artit. I paçmuar për studentin e diplomuar dhe inxhinierin e projektimit me përvojë, ky udhëzues shpjegon se si të nxjerrin ekuacionet themelore të konvertuesve më të njohura ... të dizajnohen konverter të sigurt dhe të besueshëm përmes shembujve të shumtë praktik ... dhe të shfrytëzojnë SPICE simulimet për të praktikisht të mbjellë një konvertim në PC para se të përdorni hekurin e bashkuar.

Mbushur me më shumë se ilustrime 600, Furnizimet e Energjisë me Switch-Mode: SPICE Simulimet dhe hartat praktike ju mundëson:
 • Derivojne ekuacionet themelore te konvertuesve popullore
 • Kuptoni dhe zbatoni kontrollin e lakut nëpërmjet modeleve ekskluzive me sinjal të librit
 • Hartoni konverter të sigurt dhe të besueshëm përmes shembujve praktikë
 • përdorim SPICE simulimet për të virtytshëm të ngritur një konvertim në PC
 • Konfigurimi i tabelave të projektimit dhe modeleve të simulimit në CD-ROM shoqërues, me shembuj të shumtë që ekzekutohen në OrCAD, ICAPS, μCap, TINA dhe më shumë
Brenda këtij Fuqishmi SPICE Simulimi dhe Burimi i Projektimit
 • Hyrje në konvertimin e energjisë
 • Feedback dhe kontrollit loops
 • Simulimi dhe dizajni i konvertereve jo të izoluar
 • Simulimi dhe dizajni i konvertereve të izoluar-Flyback
 • Modelimi i vogël i sinjaleve
 • Blloqet bazë dhe modelet gjenerike
 • Simulimi dhe dizajni i konvertuesve të izoluar-Korrigjimi i Front-End dhe Korrigjimi i Faktorit të Fuqisë
 • Simulimi dhe dizajni i konstruktorëve të izoluar -Përpara
Rreth Autorit

Christophe Basso është një inxhinier teknik në ON Semiconductor (ish Motorola Semiconductor) dhe një kontribues i shpeshtë në revistat elektronike të energjisë dhe konferencave.