Versioni i TINA Student

Versioni i TINA Student

PËR VETËM PËR PËRDORIMIN E SHTËPISË

Versioni Studentor i TINA është një pako softuerësh e fuqishme por e përballueshme për studentët e elektronikës për të simuluar dhe analizuar qarqet elektronike. Funksionon me qarqe analoge lineare dhe jolineare, si dhe me qarqe digjitale dhe të përziera. TINA është një mjet i mësuari unik për studentët. Karakteristikat e saj të shkëlqyera përfshijnë analizën simbolike, mjetet e sofistikuara të prezantimit për të punuar detyrat tuaja dhe një regjim të veçantë trajnimi.

Për më shumë informacion mbi versionin e plotë të softuerit TINA, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit TINA: www.tina.com

Futni ndonjë qark brenda disa minutave me redaktorin skematik të lehtë të përdorimit të TINA-s. Zgjidhni komponentët nga biblioteka e madhe që përmban më shumë se pjesë të 10000. Analizoni qarkun tuaj duke përdorur më shumë mënyra të ndryshme të analizës 20 ose instrumente virtuale të teknologjisë së lartë. Paraqisni rezultatet tuaja në dritaret e sofistikuara të TINA-s, në instrumente virtuale, ose në modalitetin e drejtpërdrejtë interaktiv ku mund të redaktoni edhe qarkun tuaj gjatë operacionit.

Derivoni funksionet e transferimit ose përgjigjet në kohë, kontrolloni detyrat tuaja të shtëpisë, ose vizatoni pole dhe zero me analizën unike simbolike të TINA-s. Ju mund të referoheni për çdo parametër qark ose me emër simbolik ose me vlerë në një komponent sipas bazës së komponentëve. Kjo ju ndihmon jo vetëm që të zhvilloni një kuptim të thellë të funksionimit të qarkut, por gjithashtu kurseni orë të punës që rrjedhin ose kontrollojnë formulat.

TINA ka mjete të sofistikuara për t'ju ndihmuar në zgjidhjen e problemeve dhe në zgjidhjen e problemeve. Bëni llogaritjet e komplikuara me përkthyesin e ndërtuar në TINA, duke përfshirë zgjidhjen e ekuacioneve lineare, vlerësimin e shprehjeve dhe integrals, dhe shumë më tepër. Ju gjithashtu mund të kontrolloni rezultatet tuaja në mënyrën e trajnimit të TINA-s, të cilat mund të ndihmojnë në heqjen e frikës nga provimet.

Dizajn i integruar i PCB-së

Versioni i Studentit përfshin modulin e integruar plotësisht të integruar të TINA-s, i cili ka të gjitha tiparet që ju nevojitet për dizajn të avancuar të PCB-ve, duke përfshirë pllaka multilayer me shtresa të ndara të energjisë, autoplacement dhe autorouting të fuqishëm, ripërpunim dhe reroute, gjurmë manuale dhe "follow-me" vendosja, DRC, shënimet përpara dhe mbrapa, ndërprerja e pin dhe portës, zonat e ruajtjes dhe ruajtjes, derdhja e bakrit, lehtësimet termike, fannotizimi, pamja 3D e dizajnit tuaj të PCB nga çdo kënd, prodhimi i file Gerber dhe shumë më tepër.

Kërkesat e sistemit:

Windows XP / Windows 7, Windows 8 dhe Windows 10

Intel Pentium ose procesor ekuivalent

1GB RAM, 1 hapësirë ​​GB hard disk