Editor skematik në TINACloud

Jump to TINA Main Page & General Information 

Shkruani diagramet tuaja skematike të qarkut me redaktorin skanor të thjeshtë të përdorimit të TINACloud ose ngarkoni skematika ekzistuese të krijuara me TINACloud ose me versionet e mëparshme të TINA. Simbolet e komponentëve të zgjedhur nga shiritat e komponentit mund të vendosen lehtë, lëvizin, rrotullohen dhe / ose pasqyrohen në ekran. Katalogu i gjysmëpërçuesve TINACloud i lejon përdoruesit të zgjedhë përbërës nga një bibliotekë që mund të zgjerohet nga përdoruesit që përmban më shumë se pjesë të 30000.

Ju gjithashtu mund të krijoni dhe redaktoni qarqe në tabletë duke përfshirë iPad dhe tabletë të bazuar në Android. Shikoni videon tutorial më poshtë: