TINA + TINACLOUD: PROJEKTIMI & ANALIZA E RRJETEVE ONLINE + ONLINE

.TINACloud është versioni në internet me shumë gjuhë të popullarizuar TINA software që tani po kandidon në shfletuesin tuaj pa ndonjë instalim dhe kudo në botë. Ju mund të regjistroheni në TINACloud për një pjesë të çmimit të TINA, ose nëse blini një licencë për programin TINA të shkarkueshëm, ne po ju ofrojmë një pako të veçantë të TINACloud me të gjitha licencat e reja të TINA të shkarkueshëm. Kjo faqe është dedikuar për TINACloud. Për më shumë informacion mbi softuerin TINA të shkarkueshëm offline, të cilin mund ta instaloni në kompjuterin tuaj, ju lutemi vizitoni faqen tonë Faqja e internetit TINA: www.tina.com.

TINACloud është një mjet i fuqishëm industrial, simulator i qarkut në internet që lejon analizimin dhe dizajnimin e qarqeve analoge, dixhitale, VHDL, Verilog, Verilog A & AMS, MCU dhe të përziera elektronike përfshirë edhe SMPS, RF, komunikimin dhe qarqet optoelektronike zbatimet e mikrokontrollorit në një mjedis qarkor të përzier. Inxhinierët elektrikë do të gjejnë TINACloud një mjet të lehtë për t'u përdorur, me performancë të lartë, ndërsa Edukatorët do të mirëpresin tiparet e saj unike për mjedisin e trajnimit dhe edukimin në distancë.

Shembull Aplikimi: Simulimi on-line SMPS.

Klikoni foton pastaj menunë Analiza, Transient ... dhe shtypni butonin Run.
Sinkron Buck Converter

TINACloud funksionon në shumicën e OS dhe kompjuterave, duke përfshirë PC, Mac, klientë të hollë, iPads dhe tableta të tjerë - madje edhe në shumë telefona të zgjuar, televizorë të zgjuar dhe lexues të librave elektronikë. Ju mund të përdorni TINACloud në zyrë, në klasë, në shtëpi, dhe, në fakt, kudo në botë që ka qasje në internet. Hapni dhe Run nga Web! Tani ju mund të hapur dhe të drejtuar harton TINA, si dhe Import Spice .CIR dhe .LIB fotografi direkt nga Web. Shih qarkun tonë Galeria e Qarkut ose tonë Forumi i përbashkët i qarqeve ku mund të gjeni qarqe interesante dhe t'i drejtoni direkt nga uebfaqja. Ju gjithashtu mund të kontrolloni tonë TINA Circuits në Web faqe ku do të gjeni lidhje me faqet e internetit të tjera me qarqe dhe biblioteka të cilat ju mund të hapni dhe drejtohuni drejtpërdrejt nga interneti dhe pastaj simuloni me TINACloud online.

Shumica e karakteristikave të TINACloud janë shumë të ngjashme me versionin offline të TINA përshkruar këtu: https://www.tina.com/. Përveç kësaj megjithatë në TINACloud ju mund të kandidoni në një shfletues pa instalim, në çdo kohë, kudo, në çdo platformë.

Videot mësimore dhe rrethi i javës:

Krijimi dhe analizimi i qarqeve në tableta me TINACloud on-line Circuit Simulator

Krijimi dhe simulimi i një qark shumëzues kapaciteti me TINACloud

Simulimi i Circuit Online i Dy Burimeve OPA569 aktuale në Paralele

On-line Dizajn Tool. TINACloud gjithashtu përfshin mjetin e fuqishëm të projektimit të versionit TINA off-line. Kjo funksionon me ekuacionet e projektimit të qarkut tuaj për të siguruar që inputet e specifikuara të rezultojnë në përgjigjen e specifikuar të prodhimit. Mjeti ju ofron një motor zgjidhje që mund të përdorni për të zgjidhur në mënyrë të përsëritur dhe të saktë për skenarë të ndryshëm. Vlerat e llogaritura të komponentit vendosen automatikisht në skemën shoqëruese TINA dhe ju mund të kontrolloni rezultatin me anë të simulimit. Kjo veçori është gjithashtu shumë e dobishme për prodhuesit e gjysmëpërçuesve dhe komponentëve të tjerë të elektronikës për të siguruar qarqet e aplikimit së bashku me procedurën e dizajnimit on-line.

On-line Mjetet edukative. TINACloud gjithashtu përfshin mjete unike on-line për testimin e njohurive të nxënësve, monitorimin e progresit dhe futjen e teknikave të zgjidhjes së problemeve on-line. Mund të krijoni fletë testimi me pyetje me zgjedhje të shumëfishta, detyra për zgjidhjen e problemeve ose për zgjidhjen e problemeve, ose të përbashkëta për një grup studentësh ose individësh për secilin nxënës ose një nëngrup. Nxënësit mund t'i zgjidhin këto teste ose në laborator ose në shtëpi dhe ju mund të monitoroni dhe vlerësoni rezultatin. Ky është një tipar jashtëzakonisht i dobishëm për të arsim në distancë.

TINACloud gjithashtu shërben si një motor i Infineon Designer aplikacioni i parë i prototipeve online që kombinon funksionalitetet analoge dhe digjitale të simulimit në një aplikim në internet. Duke kërkuar vetëm një shfletues web, kjo është një ndeshje e përkryer për mbështetjen e klientëve në zgjedhjen e produktit të duhur për një aplikim të përcaktuar. Infineon Designer punon në mënyrë intuitive në një kohë shumë të shkurtër, dhe as instalimi as licencat nuk janë të nevojshme. Programi përmban qarqet e aplikimit në sferën e fuqisë industriale, ndriçimit, kontrollit të motorëve dhe dizajnit të frontendit Mobile / RF. Ajo mundëson bashkë-simulimin analog / digjital të serisë XMUMX-bit XMC32 të industrisë ARK Cortex-M1000, duke përdorur platformën e gjenerimit pa pagesë të kodit DAVE.

TINACloud është plotësisht në përputhje me Infineon Designer, hartat e bëra në Infineon Designer mund të ngarkohen në TINACloud dhe përpunohen më tej duke i zgjeruar ose futur ato në qarqet e aplikimit. Qarqet e aplikimit të Inxhinierëve Infineon janë gjithashtu në dispozicion në TINACloud.

Designer Infineon është në dispozicion në https://www.infineon.com/cms/en/tools/landing/ifxdesigner.html.

Listën e çmimeve dhe formularin e Renditjes