TINALab II

TINALab II

Instrumenti i PC me shumë shpejtësi të lartë

Me TINALab II ju mund ta ktheni kompjuterin tuaj laptop ose kompjuter në një test të fuqishëm, shumëfunksional dhe instrument matësish. Cilado instrument që ju nevojitet multimetër, osciloskop, analizues spektri, analizues logjikash, gjenerator i valëve arbitrar ose gjenerator dixhital i sinjalit është në majë të gishtave tuaj me një klik të miut. Përveç kësaj, TINALab II mund të përdoret me Programi i simulimit të qarkut TINA për krahasimin e simulimit dhe matjeve si një mjet unik për zhvillimin e qarkut, problemeve, dhe studimin e elektronikës analoge dhe digjitale.


TINALab II Instrumenti PC me shumë shpejtësi të lartë
Më shumë informacion

TINALab II përfshin një bandë DC në 50MHz, rezolucion bitesh 10 / 12, Oskilloskopi Digital Storage me dy kanale. Për shkak të teknologjisë së avancuar të marrjes së mostrave me kohë të barabartë,
TINALab mund të marrë ndonjë sinjal të përsëritshëm deri në normën e barazvlefshme të marrjes së mostrave të 4GS / s, ndërsa në regjimin me një të vetme shkalla e mostrimit është 20 MS / s. Gama e plotë e hyrjes në shkallë është ± 400V, me shkalle 5mV deri 100V / div.

Funksioni Generator

Gjeneratori i Funksionalizimit të sintetizuar siguron sinjal, katror, ​​devijim, trekëndësh dhe forma të valëve arbitrare nga DC në 4MHz, me spastrim logaritmik dhe linear dhe modulim deri në pikën 10V deri në kulmin. Format e valëve arbitrare mund të programohen përmes gjuhës së nivelit të lartë, të lehtë për t'u përdorur nga përkthyesi i TINA-s. Duke punuar automatikisht në lidhje me Gjeneratorin e Funksionit, Analiza e sinjalit mat dhe tregon amplitudën Bode dhe diagramet e fazave, diagramet Nyquist, dhe gjithashtu punon si spektromatës.

Gjenerator dixhital i sinjalit, Analizues logjik, Multimeter, Module eksperimentues

I / O digjitale për instrumentet e teknologjisë së lartë digjitale të sinjaleve dhe instrumentet e analizës logjike mundësojnë testimin digjital të shpejtë të kanalit 16 deri në 40MHz.

Multimetri opsional për TINALab II lejon matjet DC / AC në vargjet nga 1mV në 400V dhe 100 μA deri në 2A.

Gjithashtu mund të matet rezistenca DC në vargjet nga 1Ω në 10MΩ.

Përdorimi i TINALab II me TINA ju jep mundësinë unike për të pasur simulim qark dhe matje në kohë reale në të njëjtin ambient të integruar. Kjo siguron një mjet të paçmuar për zgjidhjen e problemeve dhe sjell jetën tuaj duke krahasuar rezultatet e simuluara dhe të matura.

Gjithashtu mund të futni Modulet e Eksperimenteve në çarjen në pjesën e përparme të TINALab II, duke ju lejuar të simuloni, matni dhe zgjidhni praktikisht të gjithë gamën e elektronikës analoge dhe digjitale.

Oshiloskopi i ruajtjes në kohë reale

Vëzhgoni përgjigjen aktuale të kohës në qarkun tuaj. Ngritur Gjeneratorin e Funksioneve për formën e valëve, amplitudën dhe frekuencën, për të vozitur qarkun e testimit dhe për të parë përgjigjen në kohë reale së bashku me përgjigjen virtuale të qarkut të simuluar.

Analizues sinjali në kohë reale

Matni përgjigjen e frekuencës së qarkut tuaj në kohë reale. TINALabGjeneratori i Funksionit do të gjenerojë një sinjal të vërtetë sinus, të kapë përgjigjen dhe ta shfaqë atë në Analizuesin e sinjaleve, ku mund të krahasohet me matjet virtuale (të simuluara).

Analizues logjik në kohë reale

Vendosni stimulin e testit për qarkun tuaj logjik me Gjeneratorin e sinjaleve digjitale dhe shihni tetë kanale të përgjigjes dixhitale në kohë reale të qarkut tuaj në Logic Analyzer.