Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Politika e privatësisë së DesignSoft

Kjo Privacy Policy identifikon dhe përshkruan mënyrën se si DesignSoft përdor dhe mbron informacionin që mbledhim për Konsumatorët dhe Përdoruesit. Të gjitha përdorimet e produkteve dhe shërbimeve të DesignSoft, si dhe vizitat në faqet tona të internetit, janë subjekt i kësaj Politike të Privatësisë.

Çfarë informacioni mbledhim nuk kemi?

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, vendosni një urdhër, regjistroheni në buletinin tonë, përgjigjeni një ankete ose plotësoni një formular.

Kur urdhëroni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t'ju kërkohet të shkruani: emrin, adresën e postës elektronike, adresën postare, numrin e telefonit ose informacionin e kartës së kreditit. Megjithatë, mund të vizitoni faqen tonë në mënyrë anonime.

Ne gjithashtu i ruajmë të gjitha hartat e tua të krijuara dhe të krijuara në internet në dosjen tuaj "Qarqet e mia" brenda aplikacioneve të internetit TINACloud dhe EdisonCloud. Ju mund të shkarkoni dhe fshini këto dizajne në çdo kohë nga serverat tanë.

Të gjitha informacionet e dhëna të ndjeshme / kreditore transmetohen përmes teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe pastaj kodohen në bazën e të dhënave të ofruesve të Pagesave vetëm për t'u qasur nga ata të autorizuar me të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që të mbajnë informacionin konfidencial.

Çfarë bëjmë ne përdorim informacionin tuaj për të?

Çdo të informacionit që ne mbledhim nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme:

  • Për të procesuar transaksionin
  • Të administrojë një konkurs, promovim, sondazh ose funksion tjetër të faqes
  • Për të dërguar email periodik

Shënim: Nëse në çdo kohë që ju do të donte të çabonoheni nga marrja e email ardhmen, ne të përfshijë udhëzime të hollësishme të çabonoheni në fund të çdo email.

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur vendosni një urdhër, ose futni, paraqisni ose keni qasje në të dhënat tuaja personale.

Ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. Të gjitha informacionet e dhëna të ndjeshme / kreditore transmetohen përmes teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe pastaj kodohen në bazën e të dhënave të ofruesve të Pagesave vetëm për t'u qasur nga ata të autorizuar me të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që të mbajnë informacionin konfidencial.

Pas një transaksioni, informacionet tuaja private (kartat e kreditit, numrat e sigurimeve shoqërore, financat, etj.) Nuk do të ruhen në serverat tanë.

Kontrollin e informacionit tuaj personal

Ju mund të zgjidhni të kufizoni mbledhjen ose përdorimin e informacionit tuaj personal në mënyrën e mëposhtme:

  • Nëse më parë keni rënë dakord me përdorimin e informacionit tuaj personal, mund të ndryshoni mendjen tuaj në çdo kohë duke shkruar në support@designsoftware.com
  • Sidoqoftë, ju lutem, gjithashtu, vini re se nëse na kërkoni të fshini të gjitha të dhënat tuaja personale që kemi në lidhje me urdhërat tuaj, përpunimi i kërkesave për mbështetje teknike mund të bëhet shumë më e vështirë dhe më e ngadaltë. Ju gjithashtu do të humbni mundësinë për të marrë oferta speciale shitjeje për njoftime të reja.
A kemi përdorim cookies?

Po (Cookies janë skedarë të vegjël që një vend ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj Web (nëse lejon) që mundëson që faqet ose sistemet e ofruesve të shërbimeve të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara.

Ne përdorim cookies për të kuptuar dhe ruajtur preferencat tuaja për vizitat e ardhshme, për të ruajtur reklamat dhe për të mbledhur të dhëna agregate për trafikun e sitit dhe ndërveprimin e faqes në mënyrë që të mund të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira në vend në të ardhmen. Ne mund të kontraktojmë me ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për të na ndihmuar për të kuptuar më mirë vizitorët e faqes tonë. Këta ofrues shërbimesh nuk lejohen të përdorin informacionin e mbledhur në emër tonë përveç për të na ndihmuar të kryejmë dhe të përmirësojmë biznesin tonë.

A kemi të zbulojë çdo informacion për partitë jashtë?

Ne nuk e shesim, tregti, ose ndryshe transferimit të partive jashtë informacionin tuaj personalisht të identifikueshme. Kjo nuk përfshin besuar palëve të treta të cilët ndihmojnë na veprojnë faqen tonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë, ose servisin ju, për aq kohë sa ato palët bien dakord për të mbajtur këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të lëshojë informata tuaj kur ne besojmë lirimin është e përshtatshme në përputhje me ligjin, të zbatojë rregullat tona faqe, ose mbrojtjen e jona apo të tjerët të drejtat, pronën, ose sigurinë. Megjithatë, jo-personalisht të identifikueshme informacion vizitor mund të sigurohet për të partive të tjera për marketing, reklama, ose përdorime të tjera.

Fëmijëve Mbrojtja Online Privacy Act Pajtueshmërisë

Jemi në përputhje me kërkesat e COPPA (Aktit për Mbrojtjen e Fëmijëve të Fëmijëve), nuk mbledhim asnjë informacion nga askush nën moshën 13. Faqja e internetit, produktet dhe shërbimet tona janë drejtuar të gjithë njerëzve që janë të paktën 13 vjeç ose më të vjetër.

Pëlqimi tuaj

Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikat tona të privatësisë.

Ndryshimet në Privacy Policy tonë

Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t'i postojmë këto ndryshime në këtë faqe.

Na kontaktuar

Nëse ka ndonjë pyetje lidhur me këtë privacy policy mund të na kontaktoni duke përdorur të dhënat e mëposhtme.

DesignSoft, Inc.
19-21 Rruga Csillaghegyi
H-1037 Budapest,
HUNGARI
info@designsoftware.com
www.designsoftware.com
www.tina.com, www.tinacloud.com