Cfare ka te re

Cfare ka te re

TINA v12:

v12 Dhjetor 12, 2018

Çfarë është TINA dhe TINACloud?

TINA v12 dhe TINACloud v2 Tipare të reja Video

 • 32-bit dhe versionin 64-bit
 • Përllogaritja e fuqisë dhe llogaritja e efikasitetit
 • Importi dhe analiza IBIS model
 • Shfaqja e kursorit të integruar në dritaren e diagramës
 • Kursori tregon për të gjitha kthesat në diagramat e përkohshme
 • Paraqitja e sintaksës në Spice dhe redaktorët HDL
 • Hartimi dhe menaxhimi i bibliotekës HDL
 • Parametri global i shkeljes
 • Dialogu i zgjerimit të komponentit RF të futur
 • S-parametri magjistar
 • Spice redaktori i komandës së kontrollit (.AC, .DC, .NOISE, .TRAN)
 • Përkrahja e shtuar e PSpice blloqe dixhitale format
 • drejtimin Spice simulimi nga rreshti i komandës (mjet i jashtëm për formatin netlist)
 • Drejtimi i TINA nga rreshti i komandave (format .TSC)
 • Ruaj parametrat e fundit të instrumenteve virtuale
 • Kontrolli për ndarjen automatike të rezultateve në dritaren e diagramit
Përmirësimet e konvergjencës
 • Auto converge (Zgjidhja automatike e problemeve të konvergjencës me sistemin ose përcaktuesit e përcaktuar të parametrave të ndryshëm)
 • Simulimi i përkohshëm me zero tensione fillestare nëse llogaritja e funksionimit dështon
Modele të reja të pajisjes
 • Pajisjet e reja ADC të Delta-Sigma
 • Modeli BSIM3V3.2
 • Pajisje GaAs
 • Pajisje GaN
Mbështetje e avancuar MCU
 • Më shumë se MCU-të e reja 500, gjithsej MCU-të 1400
 • Mikrokontrollorët PIC16 (pajisjet 222)
 • STM32 F4, mbështetje mikrokontrollore F7 (pajisje 227)
 • PIC18, PIC32 CAN mbështetje ndërfaqeje
 • Texas Instruments Tiva C Seria TM4C123x Mbështetja e mikrokontrollorit Cortex-M4 (pajisje 51)
 • Mbështetësi MCP23S17 I / O expander
 • Mbështetja e procesorit AM3358 nga Texas Instruments Sitara AMXNUMX
 • Serial Monitor dritare për monitorimin e komunikimit serial
Karakteristika të tjera të reja
 • Funksionet e interpretuesit për vlerat standarde për komponentët (seri E)
 • Cakto parametrin global si input i llogaritjes së transferimit DC
 • Shto komente për të dizajnuar parametrat e futjes së mjeteve
 • Redaktori Hotkey - përcaktoni hotkey-et e personalizuara
 • Trego rezultatin e pjesshëm të simulimit të përkohshëm nëse simulimi ndërpritet
 • Lidhje të kontrollit të analizës së përparuar
Dizajn PCB
 • Lidhje me autobus
 • Dizajni i linjës së transmetimit (Palë diferenciale)
 • Përsëritja e bllokut (kopje me bllokim makro)
TINACloud
 • Redaktuesi skematik në dritaren kryesore
 • Ruajtja e menjëhershme e çdo ndryshimi në qark
 • Instrumentet virtuale
 • Lidhje të kontrollit të analizës së përparuar
 • Dizajn PCB

TINA v11:

v11.2 Dhjetor 15, 2017
 • D-Class Amplifiers me aftësi Riprodhimi Stereo
 • Biblioteka e zgjeruar e Arduino dhe shembujt e aplikimit (Mega, Micro, Mini, Nano, Uno)
 • 124 + modelet e reja të AVR MCU
 • Atmel Studio C integrues
 • Konvertuesit e Ri Sigma-Delta
 • Interneti i Gjërat (IoT) Interface dhe shembuj
 • 2-Line LCD ekran
 • Analizë e zgjatur e stresit për spice macros
 • Llogaritja e valëzimeve për pjesën e dhënë të kthesave
 • Eksporti i Diagrameve në formatin CSDF (Formati i të Dhënave të Përbashkët të Simulimit)
 • Hotkey të reja për përdorim më të lehtë
 • Modifikimi i parametrave global nga përkthyesi
 • Zhbëj në Editorin e skemës së skemës

TINA v11.2 Lajme Video

v11.1 Maj 05, 2017
 • Mbështetje e rritur Arduino
 • Zhbëj / Riprodho në redaktorin e skemës skematike
 • Diagrami i vektorit në mënyrën e analizës së shumëfishtë (diagram Locus)
 • I mitur spice shtesat e sintaksës
 • Të reja converters delta-sigmna AD
 • New Infineon RF tranzistorë
v11.0 Dhjetor 09, 2016
 • 8,000 + pjesë të reja, duke përfshirë pajisjet elektronike të energjisë
 • Mbështetje SystemC
 • Krijoni filtra Digital në SystemC dhe drejtohuni në TINA
 • Shto MCU në SystemC në TINA
 • Dosja e dizajnit Infineon me dizajne industriale
 • Fuqia industriale, Ndriçimi, Qarqet e aplikimit të kontrollit motorik
 • Mikrokontrolluesit XMC dhe qarqet e aplikimit
 • Mbështetja e platformës së lirë të gjenerimit të kodeve XMC DAVE.
 • Efikasiteti, Vlera mesatare dhe matësit e Frekuencës
 • Lidhjet e kontrollit të analizës
 • Redaktimi i avancuar i makros
 • SAR dhe Sigma-Delta ADC
 • DAC me SPI
 • I2C, simulimi i autobusit SPI
 • Autobusi PM, SM simulimi i autobusit dhe vëzhguesit
 • Analiza e Tranzicionit të Zhurmës
 • Gjenerator i Zhurmës së Përkohshme
 • Tekst i popup
 • Modeli BSIM4
 • Mbështetësi Microchip XC8 përpilues
 • MATRIX FLOWCODE 7 mbështetje
 • Mbështetje Arduino
 • Teli i zgjuar
 • Përcaktim I / O i avancuar
 • Post përpunimi i Fourier Spectrum
 • Eksporti i Diagrameve në formatin CSD (File Common File Simulation Data)
 • Avancimi i "Kujtoni parametrat e skemës", i ruajtur me qark

Dizajn PCB

 • Importimi në modelet 3D Shtojcë në formatet standarde të industrisë
 • Vizualizimi i dizajnit të PCB me Enclosures në 3D
 • Eksportimi i PCB me Shtojcë në formatet standarde të industrisë
 • Mbështetja e printerit 3D
 • Importi i këmbëve në 2D dhe 3D në formatet standarde të industrisë

TINA v10:

v10.2 Dhjetor 08, 2015
 • Përshtatshmëria Windows 10
 • Tekst i popup
 • Eksporti i redaktorit skematik dhe përmbajtja e dritares së diagramit në formatin png dhe gif
 • Importi i gif dhe png në redaktorin skematik
 • Modalitetet e reja të rritjes së temperaturës: logaritmike dhe listë
 • Ngarkesa e drejtpërdrejtë e skedarëve s1p / s2p në një pajisje të parametrave S (1 një port 2)
 • Renditja e paracaktuar e terminaleve mund të modifikohet në modalitetin Autoshape të dialogut të ri të Macro Wizard
 • Mbështetje Pan dhe zoom në redaktorin skematik për ekranet me prekje

Dritarja e Diagramit

 • Përmirësim i qëndrueshmërisë së cilësimeve të skemës. Diagramet do të "mbajnë mend" parametrat e boshtit tuaj të fundit nëse "Cilësimet e skemës së opsioneve" regjistrohen.
 • Funksioni i ri i shumëzimit "Zvogëlimi"
 • Tani, numri i kthesave të dukshme të ndara mund të ndryshohet duke klikuar Shift duke klikuar butonin lëviz lart / poshtë

Dizajn PCB

 • Parametrat e avancuar të izolimit DRC
 • Cilësimet individuale të izolimit dhe urdhërimin Z për forma të bakrit
v10.1. 30 Jan 05, 2015
 • Faqja e re e magjistarit të ri makro lejon të modifikojë emrin dhe / ose pozicionin e parazgjedhur të kunjeve kur modaliteti Autoshape është zgjedhur në rast të një Spice makro
 • Modaliteti i ri i analizës: Simulimi i Serisë (Simulimi i Analizës ...)
 • Funksionet (jo vetëm numrat) mbështeten në atributet e një Spice Funksioni TABELA (p.sh. TABELA në TABELË), e re spice funksionet: FLOOR, CEIL, SHTETËRORE
 • Opsioni për ruajtjen e skedarëve të ngjeshur TSC (View.Options ...)
 • Opsioni i fshirjes së mbivendosur në modalitetin e karakteristikave të Transferimit DC
 • Spice model mbështetje në Verilog A harton
v10.0.50 Qershor 23, 2014
 • Simulimi më i shpejtë MCU, simulimi i vonesave në kohë reale
 • Verilog-AMS: ngjarje analoge në kontekstin dixhital
 • Formati i ri në analizën e Furierit: D * cos (kwt + fi)
 • TINA pranon si M dhe MEG si mega (1e6), por mega shfaqet gjithmonë si MEG (Spice)
 • Magjistar makro: Rendi i konfigurueshëm i pin & name në format e gjeneruara automatikisht
 • Zmadhoni ose Shkoni me timonin e miut, siç është vendosur në View.Options
 • Karakteristika të reja në redaktorin HDL
v10.0.40 Shkurt 13 2014
 • Parametrat globalë në botime Classic, Edukative
 • Shtoi tensionin e referencës në dialogun e spektrit Furierit
 • Shtuar mbështetje MicroBasic lst trajtimin e skedarit në Debugger hex / lst
v10.0.00 Dhjetor 02, 2013
 • Përshtatshmëria Windows 8
 • Aftësi shumëgjuhëshe, ndryshim i gjuhës së menjëhershme për gjuhët e licencuara
 • Hap skedarë të projektit me parapamje të skematikës dhe mekatronikës
 • Importi i Edif
 • Global Spice variabla
 • Integrimi me TINACloud, ngarkimi dhe shkarkimi i skedarëve
 • Zgjerim opsional me mekatronikë
 • KLU - një zgjidhës linear më i shpejtë dhe konvergjencë më e mirë në qarqe të mëdha ose të veçanta
 • VHDL i përmirësuar dhe i përshpejtuar dhe simulimi i Verilog 10x herë më shpejt sesa në v9
 • Xilinx simprim simulimi në mënyrë dixhitale dhe të përzier
 • Verilog A
 • Verilog AMS
 • MCU C përpilimi në 8051, AVR, PIC16, PIC18, PIC32, ARM
 • Simulimi i Linux në ARM MCU
 • PSpice kompatibile AD-DA interface
 • Osciloskopi punon së bashku me mënyrën interaktive
 • Parametrat e frekuencës dhe waveform janë treguar me cursors
 • Hotkeys për AC dhe analiza të përkohshme
 • Funksionet Cursor Max dhe Min të shtuara në menunë e Procesit

Qasja në internet me TINACloud:

 • Tani ju mund të zhvilloni hartimin e simulimeve tuaj në internet në PC, Mac, klientë të hollë, tableta - madje edhe në shumë telefona të zgjuar, televizorë të zgjuar dhe lexues të librave elektronikë. Ju mund të përdorni TINACloud në zyrë, në klasë, në shtëpi dhe gjatë udhëtimit kudo në botë që ka qasje në internet
 • Same zgjerohet gjysmëpërçuesi dhe katalogu IC si në versionin jashtë linje
 • Redaktori i përditësuar i skanimit me mjete të zgjeruara të telegramit
 • Për kohë të kufizuar ne jemi duke ofruar një pako të veçantë të TINACloud me të gjitha licencat e reja të TINA

TINA v9.3 maj, 2010

 • Punon si në Windows 7 dhe 8
 • Modelet e reja 124 PIC24 MCU
 • Modelet 24 ARM MCU
 • 250 + modele të reja opamp nga National Semiconductors
 • 300 + menaxhim i ri i energjisë (SMPS) dhe IC të tjerë nga Texas Instruments me qindra qarqe aplikimi!
 • 800 + modele të reja opamp nga Analog Devices
 • Më shumë se modelet 1000 të reja induktive nga Würt Elektronik

TINA v9:

 • Përputhshmëria e plotë Vista dhe Windows 7
 • Mbështetje shumë thelbësore
 • Përmirësim i shpejtësisë së analizës dhe konvergjencës
  Deri në 10 herë shpejtësi më të madhe në 1 core, 15x në dual core, 20x në quad core
 • Avancuar i fuqishëm Spice-VHDL përzier analiza mode
 • Katalogu i zgjeruar me mikrokontrollorët ARM 7, ARM 9 dhe HCS08, më shumë modele ICS SMPS, modele reale ADC dhe DAC, ekran LCD, LED me dy ngjyra
 • Simulimi i zgjeruar MCU, USB dhe module të tjera
 • Mjet i Programueshëm i Projektimit ku përdoruesit mund të zbatojnë procedurat e projektimit për llogaritjen dhe caktimin e parametrave të qarkut në mënyrë që qarqet të mund të prodhojnë vlera të prodhimit të paracaktuara.
 • Mjet i zgjatur i rrjedhës: PIC, AVR, 8051, kutia e kodit, USART, trajtimi i ndërprerjeve të jashtme
 • Hapni dhe ruani hartat, modelet dhe bibliotekat TINA direkt nga Web
 • Import Spice .CIR dhe .LIB fotografi direkt nga Web
 • Bibliotekat e importit, dizajnet dhe shembujt nga çdo version i mëparshëm i TINA v7 dhe më vonë.
 • Trego rezultatet e analizës në diagramat gjatë analizës
 • Vizatim i shpejtë i diagramës dhe shpejtësisë së përpunimit, edhe për qarqe shumë të mëdha
 • Mjet i ri në menunë Pamja e diagrameve për fshehjen më të lehtë dhe shfaqjen e kthesave në diagramat
 • Ruajtja e re e më efektive e rezultateve të analizës, përveç të gjitha rezultateve të analizës për të gjitha qarqet pa kompromis me shpejtësi
 • Filtri i kurbës së parametrave të prodhimit për ruajtjen edhe më efektive të rezultateve
 • Rrotullues për shfletimin e diagrameve të shumta në të njëjtën faqe
 • Mjetet e reja të kursorit të diagrameve për të gjetur dhe shënuar
  • maksimale lokale dhe globale, minimale
  • fitimit dhe kufijve të fazës
  • frekuenca zero mbikalesë
  • koordinatat horizontale dhe vertikale
 • Shkrirje kombinuese dhe paralele, tregojnë rastet me rradhë (grupe të provës) në diagramat e veçanta
 • Mjete më të avancuara për shtimin e pjesëve të TINA nga prodhuesit e gjysmëpërçuesve si nga skedarët e shkarkuar dhe direkt nga interneti
 • Lista e nyjeve në procesorin e postës tani tregon emrat makro dhe emrat e nyjeve lokale në macrikat përkatëse
 • Minimizoni dritaren kryesore të TINA gjatë analizës
 • Drejtoni dy raste TINA në të njëjtin kompjuter
 • ERC multi-nivel, hierarkike. Kontrollon kryesore ose ndonjë nënkirqe, ose të gjithë qarkun në thellësi të plotë
 • ERC zbulon dhe tregon nyje lundruese në Spice subcircuits
 • Shembujt e Hapur Shembuj në menunë File, për t'u kthyer më lehtë në dosjen Shembuj të TINA-s
 • Hapni skedarët .CIR nga komanda Open në menunë File
 • Butoni i ri i shigjetës në dialogun e Hapur, për të gjetur më lehtë shembujt TINA ose dosjet e Përdoruesit
 • Shembuj të përditësuar dhe të zgjeruar nën dosjen EXAMPLES
 • Konvertimi i qarqeve në formatin TINA v7, për pajtueshmërinë me TINA v7 dhe v8 dhe v9
 • Statistikat e hollësishme të përkohshme nga menyja View
 • TINA v9 tani është nënshkruar në mënyrë digjitale nga DesignSoft

Dizajn PCB

 • Eksporti G-Code i dizajnit të PCB-ve për krijimin e dosjeve të kontrollit për makinat e bluarjes
 • Katalogu gjurmë i zgjeruar i PCB

TINA v8:

 • Instalimi i stilit Vista dhe skema e dosjeve
 • Blloqe të ndërtimit të sjelljes, burime jolineare të kontrolluara
 • I fuqishëm Spice-VHDL bashkë simulimi duke përfshirë MCUs
 • Redaktor i Shtetit të Finiteut (FSM) me gjeneratën VHDL
 • Redaktuesi dhe debugger i rrjedhës së fluksit për kontrollimin e MCU (vetëm në v8.0 për PIC MCU)
 • Çdo numër MCUs në një qark
 • Katalogu i zgjeruar MCU përfshirë PIC18, CAN dhe më shumë
 • Matjet e kohës së ekzekutimit dhe statistikat për analizën e përkohshme
 • Hyperlinks mund të shtohen në skematikë dhe në dritaren e skemës
 • Katalogu i zgjeruar gjysmëpërçues
 • Shembuj të aplikimit nga Texas Instruments
 • Vegla virtuale me bazë Labview
 • Ndërfaqja për të ndërtuar instrumente virtuale me bazë LabVIEW
 • Vala (.wav) mund të përdoren si të dhëna
 • Luaj valë të llogaritura në sistemin multimedial të PC-ve
 • Formatet valë të llogaritura të eksportit si skedarë * .wav
 • Shembujt e Hapur të Hapur në menunë e skedarëve për të hapur shembujt e ndërtuar
 • AutoSave. Ruaj planin tuaj aktual skematik ose PCB në intervale të rregullueshme kohore
 • Parametri duke shtuar mundësinë për të Spice subcircuits
 • Zbulimi i komponentëve ose nyjave të lidhura me konvergjencë ose probleme qark të parregullt
 • On-line mundësia e përditësimit për bibliotekat, programin ose të dyja
 • Formulat e pas-përpunimit ruhen me skema, që mund të redaktohen më vonë
 • Live 3D Breadboard (shfaqja dhe animimi i qarqeve me pjesë 3D në një mbulesë virtuale 3D)
 • Instrumentet virtuale 3D për të përgatitur dhe dokumentuar eksperimentet laboratorike
 • Libër i integruar elektronik i dizajnit elektronik me qarqe "të gjalla" (opsionale)
 • Formatet e dizajnimit SMPS nga Christophe Basso (opsionale)

TINA Design Suite v8: (Përfshin të gjitha tiparet e TINA 8 plus projektuesin e avancuar të PCB-së të TINA-s)

 • Krijimi i "flex" PCB duke përfshirë shfaqjen 3D
 • Krijimi i PCB-ve të çdo forme duke përfshirë skajet e rrumbullakëta
 • Vias i varrosur dhe i verbër
 • Katalogu i zgjeruar
 • Përmirësimi i optimizimit të autorouter
 • Mjet i matjes së largësisë
 • Shfaqja e qarqeve të plotë 3D duke përfshirë pjesët e lidhura jashtë me PCB

TINA v7:

 • Built-in VHDL analiza dhe VHDL mode interaktive
 • Komponentët VHDL të definuara nga përdoruesit, të modifikueshëm në fluturim
 • VHDL, Xilinx UCF gjenerimi i qarqeve dixhitale për sintezë,
  vendi dhe rruga dhe prezantimet me bordin FINA të TINA-s
 • Simulimi i mikrokontrollorit duke përfshirë procesorët PIC dhe debugging ASM
 • Zgjidhja e Qëndrueshme e Shtetit
 • SMPS (Switching Mode Power Supply) simulimi me përshpejtim
 • Analiza e stresit (tymit)
 • Dizajn filtri aktiv dhe pasiv
 • Dizajni logjik (Tabela e të vërtetës, tabela Karnaugh, optimizimi i Quine-McClusky, gjenerimi i diagrameve skematike)
 • Një klikim i parë i komponentit të 3D

TINA Pro 6:

 • Hapni disa projekte në të njëjtën kohë dhe përdorni kopjoni dhe ngjitni në mes të projekteve
 • Analizoni analizën me ndonjë projekt të hapur
 • Shtesa e re (.TSC) për skedarët e projektit për të shmangur përplasjen me MS Schedule dhe Accel
 • Ruani të gjitha rezultatet e analizës (nyjet dhe rrymat e komponentëve dhe komponentëve) për post-përpunim
 • Pasprocesor i fuqishëm për të gjitha rezultatet e analizës
 • XY-komplot e rezultateve të transferimit të përkohshëm ose DC të 2, për shembull v1 (t) vs v2 (t)
 • Parametri që rritet për çdo numër parametrash
 • Parametri i dhënë nga lista
 • Optimizimi i shumëparametrave
 • Vizatoni rreshta, qarqe, harqe dhe shigjeta në redaktorin skematik
 • Shto kuadrin dhe bllokun e titullit në diagramat skematike
 • Diagrami Phasor
 • Tensioni i tensionit për të shfaqur tensione
 • Linjat diagonale për qarqe të tilla si ura, delta dhe wye (Y)
 • Çelsin e kontrollit me tastierën përmes hotkeys
 • Ndërroni nivelet e larta dhe të ulëta të logjikës direkt
 • Çelsin e butonave të butonit
 • Futja e gabimeve në tela
 • Menaxheri i përmirësuar i Bibliotekës për shtimin e modeleve të reja
 • Metoda e përmirësuar për ndryshimin e vlerave të komponentit në mënyrë interaktive me miun ose
  me tastierën përmes hotkeys
 • Kontrolloni veçoritë e vlerave dhe etiketave të komponentëve
 • Komponentët e rinj: VCO, BSIM 3.3, qarqet e komunikimit, 74121, 74122, dhe shumë më tepër
 • Vegël kërkimi dhe lista e komponentëve
 • Mbulimi i gabimeve në skedarë qark për zgjidhje të problemeve të avancuara
 • Analiza Fakultative VHDL